Hinner knappt sitta ner nästan

Haft en jättebra dag igår då jag tvättade, städade och susade runt i lägenheten som en ping pong boll med massor av energi. 


Lagade en jättegod kycklingwook som vi åt och sen pysslade jag runt här hemma innan det blev film och rabarbersmulpaj med glass. Höll inte på att kunna somna sen på natten så vid tre lyckades jag slappna av tillräckligt för att slumra till och sova tills väckaren ringde imorse. 

Idag har vi varit på Birsta och shoppat lite. Fixat några försenade julklappar och fyndat bhar så blev helt lycklig. Bara tagit ett par år så har jag införskaffat en svart bh igen. Tror jag är för kräsen men inte lätt att hitta en som passar i rätt modell och rätt utseende. Men nu så! Haha

Slängde mig i duschen när jag kom hem, varit utan varmvatten i mer än ett dygn, lite lätt panik för jag ville tvätta håret, dock var det inget jag orkade med nu när jag kom hem och det fanns varmt vatten igen. Sovit hela vägen hem från Sundsvall så sömnlösheten tog ut sin rätt idag. Hoppas det känns bättre imorgon annars får jag flytta fram gympasset så det blir något vettigt gjort av det hela. 

Just nu och den enda planen för kvällen är mysa med katten, äta, vila och titta på tv. Så skönt att ta det lugnt efter att ha ränt runt över halva Birsta idag. Var så trött så var inte ens roligt att kolla in rean på hööks då är det illa. 

Ha det gott alla där ute från trötta tjejerna här hemma.

tjugondenovember.blogg.se

Häng på i min värld :) 26 år med ADD och drag av Aspergers. Tycker om skönthet, inredning och mycket annat samt mitt minimonster till katt. Skriver om hur det är att leva i min värld med allt vad det innebär med upp och ner.

RSS 2.0